ЦСКА ще се премести да играе домакинските си мачове на стадион "Васил Левски"


ЦСКА ще се премести да играе домакинските си мачове на стадион "Васил Левски"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6003 0

Съществува голяма вероятност българският гранд ЦСКА да се премести да играе своите домакински мачове на националния стадион "Васил Левски", твърди "Тема Спорт".

Ако всичко се развие по предварителния план, "червените" ще започнат реконструкция на своя "Българска армия" в края на 2022 година и именно това ще бъде причината за "смяната на адреса".

ЦСКА домакинстваше на "Васил Левски" по време на мачовете си от груповата фаза на турнира Лига на конференциите, така че тази стъпка няма да е новост за тях.

В същото време, адвокатът на "армейците" Станислав Трендафилов не вижда пречки за построяването на изцяло ново съоръжение:

"Защитава се интересът не само на ЦСКА, но и на цяла България. Това е изключителна възможност да имаме модерен стадион в парка. Ще има такъв, няма аргументи срещу това", заяви той по време на дискусията в четвъртък (13 януари).

За 17 януари е насрочено ново обсъждане за бъдещето на Борисовата градина, а до 4 февруари ще се приемат предложения за подобрения в общия план!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички