ЦСКА се загледа към Черно море в търсене на десен бек и плеймейкър


ЦСКА се загледа към Черно море в търсене на десен бек и плеймейкър
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2398 0

Българският гранд ЦСКА ще има изключително натоварен край на 2021 година и ще изиграе цели 10 срещи от днешна дата (19 ноември) до 22 декември - две от тях са в Лигата на конференциите, а останалите осем - във вътрешното ни първенство!

И макар "червените" да са съсредоточени върху представянето си на терена, това не пречи ръководството на отбора да работи по зимната селекция...

Двама футболисти на Черно море са попаднали в полезрението на Стойчо Младенов и другите ръководни фактори на стадион "Българска армия", пише днес "Мач Телеграф".

Единият от тях е десният бек Виктор Попов, а другият - плеймейкърът Родриго Енрике! Техните договори с варненския клуб изтичат след края на сезон 2021/22 и това предполага, че преговорите биха могли да протекат много гладко.

Попов е на 21 години и вече има три мача за националния отбор на България. Той дебютира на "Тича" през 2019 г. и до момента е изиграл 77 двубоя (73 в Първа лига и 4 за Купата на страната).

Що се отнася до Енрике, той вече се доказа като един от най-класните чужденци в родното първенство. През настоящата кампания има 4 гола и 2 асистенции, а общият му актив с Черно море е - 77 мача, 13 гола и 20 асистенции. Феновете на "червените" вероятно го помнят от срещата на "Българска армия" през сезон 2019/20, когато им вкара две попадения, а варненци спечелиха мача с 3:1.

В Лигата на конференциите ЦСКА ще гостува на Бодьо/Глимт (25.11.) и ще е домакин на Рома на 9 декември. Наскоро се появи информация, че "армейците" вече са отписали този турнир и ще се концентрират върху представянето си в Първа лига, тъй като са близо до лидера в класирането Лудогорец!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички