Нови "перли" в ЦСКА - бразилец и ганаец акостират на "Българска армия" през зимата?


Нови "перли" в ЦСКА - бразилец и ганаец акостират на "Българска армия" през зимата?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3226 0

В днешния 18 ноември (четвъртък) "Мач Телеграф" "нарежда" два входящи трансфера в българския гранд ЦСКА. Изданието твърди, че "червените" могат да се подсилят с двама полузащитници - един бразилец и един ганаец!

Името на кариоката не се споменава, но се твърди, че клубът е в напреднали разговори с него и той може да пристигне на "Българска армия" още през месец януари. "Армейците" пазят в тайна името на футболиста, но според източници на изданието той не е млад, а е играч със солидна визитка.

Ганаецът, който носи името Абдул Фатау Исахаку, пък е на 17 години и се споменава, че е бил препоръчан на ЦСКА от турски агенти. Той играе като халф, но може да действа и по крилата и се смята за един от най-големите таланти на африканската страна. 

Исахаку дори има изиграни два мача за националния отбор на родината си, а с младежите на Гана до 20 години е спечелил Купата на африканските нации, която се е провела в Мавритания...

На този етап той е собственост на Стедфаст, но е преотстъпен на Дриймс (и двата тима играят в първа дивизия на Гана).

Ако такъв трансфер се осъществи, 17-годишният Абдул няма да е първият футболист от тази държава, който се появява при "червените" - 20-годишният Бисмарк Чарлз също е ганаец, но през този сезон често е преследван от контузии и не е играл от 22 август...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички