ЦСКА отписва Лигата на конференциите, за да запази интригата в Първа лига


ЦСКА отписва Лигата на конференциите, за да запази интригата в Първа лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1557 0

На 25 ноември (четвъртък) ЦСКА гостува на Бодьо/Глимт в своя мач №5 от груповата фаза на турнира Лига на конференциите. "Червените" вече загубиха всички шансове да продължат напред и затова обмислят да предприемат интересна стъпка, пише днес "Тема Спорт".

По информация на изданието, Стойчо Младенов смята да даде почивка в тази среща на голяма част от своите титуляри поради една проста причина - четири дена по-късно е битката с Лудогорец в Първа лига!

Мачът в Разград е насрочен за 29 ноември (понеделник), а двата тима са на върха в класирането и изходът от тази среща може до голяма степен да предопредели наличието на интрига в България след Нова година...

На този етап "орлите" са на първо място с 33 точки след 12 изиграни мача, а "армейците" имат 26 пункта, но и една среща по-малко!

Изданието пише още, че срещу Бодьо/Глимт може би ще започнат Карло Мухар, Тибо Вион, Йоан Баи, Федерико Варела и някой измежду Калоян Кръстев и Бисмарк Чарлс. Възможно е в игра да се появят и Пламен Гълъбов и Димитър Евтимов.

Любопитно е да се отбележи, че Лудогорец също ще играе на 25 ноември в евротурнирите - тимът на Станислав Генчев гостува на Цървена звезда, но тъй като все още има теоретични шансове да продължи напред, старши треньорът ще хвърли всичко най-добро, с което разполага, в Сърбия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички