ЦСКА с важна информация за привържениците си


ЦСКА с важна информация за привържениците си
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5966 0

Ръководството на ЦСКА използва социалните мрежи, за да информира привържениците си за новини около билетите за предстоящите двубои на "червените".

От "Българска армия" споделиха, че пускат в продажба абонаментни карти за втория полусезон, които биха били от огромно значение като приходи за клуба. 

В същото време от вторник, 14-и февруари, на касите около стадион "Българска армия" ще се продават билети за предстоящото домакинство на Ботев Пловдив през уикенда, а те вече са в продажба и онлайн. 

Те ще бъдат с цени между 6 и 12 лв., като най-евтините ще бъдат за гостуващия сектор и сектор "Г", докато желаещите да се настанят в сектор "В" ще плащат по 8 лв., а тези в централната трибуна - 12 лв.

Двубоят е насрочен за събота от 17:30 часа, като може да се определи като пореден сериозен тест за възпитаниците на Саша Илич. 

"ЦСКА не може да влезе в нито една битка без своята армия. „Армейци“, войната тепърва започва, можем да я спечелим само заедно.

Абонаментните карти за втория полусезон са в продажба 👉🏻 https://bit.ly/3Il3IAP

В събота се изправяме срещу „Ботев“ Пловдив от 17:30 ч. у дома.

Закупете своя билет онлайн  https://bit.ly/3DZPC5m

 От утре картите и билетите ще бъдат в продажба и на касите на ст. "Българска армия".

Нека напълним трибуните за домакинските си мачове. Саша Илич и отборът ни имат нужда от вас!", написаха от клуба в социалните мрежи.

Eто какво каза Саша Илич след победата на ЦСКА над Берое!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички