ЦСКА с красноречиво мнение за решението на Стойчо Младенов


ЦСКА с красноречиво мнение за решението на Стойчо Младенов
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

5293 0

Ръководството на ЦСКА отговори лаконично на информациите, че легендата на клуба Стойчо Младенов може да започне работа в ЦСКА 1948. Бившият футболист бе наставник на "армейците" до пролетта на тази година, но след скандали с ръководството на клуба си тръгна в ключов момент от миналия сезон. 

Според информациите, специалистът утре ще бъде представен за президент на Сдружение "ЦСКА", което ще цели да обедини фенове и отбор в благото на "червената" история. Това се очертава като поредният любимец на "Българска армия", който ще премине на другия фронт - Любослав Пенев и Валентин Илиев са само част от останалите, които вече го сториха. 

Ръководството на ЦСКА сподели снимка на Христо Стоичков и Димитър Пенев, които привържениците на тима определят като едни от последните верни легенди на клуба. Това се случи в днешния следобед, а снимката бе бурно коментирана от симпатизантите на тима. Фотосът не е случайно публикуван в днешния ден, тъй като бе споделен още преди две седмици, часове преди първия съдийски сигнал при домакинството на Сейнт Патрикс.

Eто какво мнение сподели тарторът на Сектор "Г" - Иван Велчев - Кюстендилеца!

Вижте снимката тук:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички