ЦСКА с голямо постижение, Саша Илич счупи рекорд в треньорската си кариера


ЦСКА с голямо постижение, Саша Илич счупи рекорд в треньорската си кариера
Снимка: Lap.bg

3459 0

Разгромът на ЦСКА над Миньор Перник с 6:0 във вчерашната контрола се превърна в най-убедителната победа на армейците от 19 месеца насам. „Червените“ разбиха със същия резултат Монтана, но в среща за първенството, проведена на „Армията“ на 21 април миналата година.

Начело на тима тогава беше Любослав Пенев. Кошницата на тима от Северозападна България напълниха Жорди Кайседо на два пъти, а по веднъж реализираха Мено Кох, Тибо Вион, Греъм Кери и Юрген Матей, пише „Тема Спорт“.

През 2018 година армейците разбиха с 8:0 китайския Дзянсу Сунин, ръководен от великия специалист Фабио Капело. Това е предишната най-голяма победа в приятелска среща.

Успехът на перничани пък се оказа и най-резултатна за треньора Саша Илич начело на отбора. Той пое „червените“ през лятото.

Тази победа е и най-голямата в цялата треньорска кариера на 44-годишния специалист. Тя е с 6:1 срещу Пролетер Нови Сад в среща от сръбското първенство, когато водеше Чукарички.

Вижте как ЦСКА се разправи с чуковете от Перник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички