Илич: Шефовете знаят какви играчи ни трябват за пролетта


Илич: Шефовете знаят какви играчи ни трябват за пролетта
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1292 0

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, говори след успеха с 6:0 над Миньор Перник в контрола среща, играна на базата на столичани в Панчарево. Сърбинът уточни, че е заявил пред шефовете какви футболисти трябва да се вземат през зимата и се очаква те да донесат качество на "червените".

“Ръководителите в клуба знаят моето мнение относно желаните от мен нови попълнения. Аз искам да вземем футболисти, които могат да донесат качество на тима. Всеки един футболист, който е играл за голям отбор и може да допринесе със своята класа, е добре дошъл“, каза още Илич.

“Доволен съм от показаното. Получи се добра тренировка. Миньор е коректен отбор и не игра агресивно. Теренът беше добър. Мачът бе добра тренировка за нас. Срещу нито един отбор не е лесно. Искам да играем добре срещу Гигант, да победим и да продължим напред за Купата”, допълни Илич по повод днешната контрола.

“Мисля, че националният отбор на Сърбия има огромен потенциал. Очаквам да премине груповата фаза. Сърбия има много силен отбор. Някои футболисти играят в най-добрите европейски клубове”, категоричен е Саша Илич. А защо легенда на ЦСКА е пропуснал едно Вечно дерби - разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички