ЦСКА помете Усман Дембеле и Миньор Перник преди сблъсъка с Гигант за Купата на България (ВИДЕО)


ЦСКА помете Усман Дембеле и Миньор Перник преди сблъсъка с Гигант за Купата на България (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

11545 0

ЦСКА разгроми Миньор Перник с 6:0 в контрола. Тя се изигра този следобед на Панчарево и е точно седмица преди двубоите на двата тима от турнира за Купата на България. 

В надпреварата за трофея "червените" гостуват на 26-и на Гигант Съединение, докато "жълто-черните" приемат в същия ден Берое.

Домакините изиграха двубоя със само три резерви в приятелската среща, тъй като останалите състезатели са или с националните си отбори, или са контузени. Срещата от трибуните гледаха Матей и Туфегджич, които не взеха участие. 

Възпитаниците на Саша Илич не оставиха съмнения в представянето си през цялото време и заслужено победиха. Те поведоха след 30 минути игра чрез Кареасо, а през втората част попадения добавиха Морено, Гарсес, Назон и Юга, малко преди африканският национал да отбележи - Венци Василев си вкара автогол. 

Първо полувреме

Възпитаниците на Саша Илич поведоха малко след 30-тата минута, когато Бисмарк Чарлс получи в наказателното поле и комбинира с Кареасо, който не срещна затруднения в завършващата фаза срещу Никола Колев.

Второ полувреме

На почивката в игра за гостите се появи Усман Дембеле, който кара проби в отбора от Перник.

В 60-тата минута домакините удвоиха преднината си след добра комбинация по десния фланг. Тибо Вион пусна дълго подаване към Морено, който достигна до топката в последния момент и без да се бави стреля успешно, а топката се спря в мрежата на вратата. 

След четири минути възпитаниците на Саша Илич отново намериха път към вратата на втородивизионния тим след добра комбинация. Гарсес бе затворен на фланга, но се освободи с двойно подаване с Морено и след грешка в отбраната на "чуковете" бразилецът стреля неспасяемо в долния ляв ъгъл. 

В 72-рата минута появилият се от резервната скамейка Дюкенс Назон също се разписа.

След 80-тата минута бившият футболист на ЦСКА, Етър и редица родни тимове - Венци Василев си вкара ефектен автогол на близка греда и резултатът набъбна до 5:0.

В 85-тата минута Амос Юга също съумя да се разпише след комбинация около наказателното поле. 

Стартови състави:

ЦСКА: Евтимов, Кох, Де Нойер, Минков, Юга, Жеферсон, Вион, Гарсес, Морено, Марселино, Чарлс

Миньор Перник: Колев, Слишков, Славчев, Купенов, Иванов, Васев, Петков, Ангелов, Тютюков, Казаков, Йосифов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички