"ЦСКА пристига на протеста": Кюстендилеца показа какво стана с идването на "червените" (ВИДЕО)


"ЦСКА пристига на протеста": Кюстендилеца показа какво стана с идването на "червените" (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6989 0

Вече мина близо седмица от протеста срещу БФС, на който се обединиха привърженици на най-големите отбори в България, а и на редица по-малки такива. В крайна сметка това доведе до спешно свикване на Изпълнителния комитет на централата.

Очаква се на него президентът Борислав Михайлов да подаде своята оставка. Първоначално се твърдеше от БФС, че ще бъде тази седмица (по предварителни информации - в четвъртък (23.11), но впоследствие се появи информация, че ще се изчака завръщането на Михаил Касабов, за да участва и той.

Касабов е в Индонезия, където се провежда Световното първенство за юноши до 17 години. Той се връща в неделя и се очаква в началото на следващата седмица да има заседание на Изпълкома и на него да се определи дата за нов Конгрес.

Протестите доведоха до това, след като имаше твърде много ексцесии, след които и държавата се активизира и определи случилото се като недопустимо. Дни след протестите пък тарторът на сектор Г Иван Велчев показа любопитни кадри.

"ЦСКА пристига на протеста!" - написа той и прикачи видео. На него се вижда сериозен брой приток от хора, които се присъединяват към вече заели местата си протестиращи. С това и обстановката доста се променя. Един от родните депутати Делян Пеевски пък застана твърдо зад МВР и отсече, че всичко е било като гангстерска битка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички