Пеевски "застана твърдо зад МВР": Това беше като гангстерска битка на улицата


Пеевски "застана твърдо зад МВР": Това беше като гангстерска битка на улицата
Снимка: БГНЕС

2386 0

Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски коментира изказването на премиера Николай Денков, че е готов да си подаде оставката, ако вътрешният министър не осъди полицейското насилие на протеста срещу БФС.

"Това бе като гангстерска битка"

"Препоръчвам премиерът другият път като има такава ситуация, да излезе срещу тези хора. Това беше като гангстерска битка на улицата и вие какво очаквате да направят тези момчета? Те постъпиха абсолютно достойно и защитиха гражданите на София. Пълна подкрепа имат от мен за действията им. Заставам твърдо зад МВР", заяви Пеевски, цитиран от БНТ. 

"Изненадвам се от коментарите на Денков - всички лидери общуваме с министъра на МВР и сме се виждали с него, не мога да разбера това "Радино" вълнение в премиера. Ние сме в постоянен контакт с вътрешния министър и не само и това е нормално. Калин Стоянов каза, че има опит за влияние на назначаване на полицейски шефове, което аз казах, че не трябва да се допуска и че никой от нас няма право да назначава никой в МВР", подчерта Делян Пеевски. Главният секретар на МВР пък отправи съвет към протестиращите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички