ЦСКА преподписва с Густаво Бусато, Юрген Матей и Брадли Мазику още преди зимната пауза


ЦСКА преподписва с Густаво Бусато, Юрген Матей и Брадли Мазику още преди зимната пауза
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2873 0

Трима са футболистите на ЦСКА, на които договорите им изтичат след края на настоящия сезон 2021/22 в Първа лига. Това са вратарят Густаво Бусато и защитниците Юрген Матей и Брадли Мазику!

По информация на "Тема Спорт", ръководството на "армейците" има намерение да седне на масата за преговори с тях и да оформи новите им контракти още преди старта на зимната пауза в българското първенство и преди да е отворил трансферният прозорец.

Такова е и личното желание на старши треньора Стойчо Младенов, който редовно залага на тях в стартовия си състав, а изданието отбелязва, че вече е постигната принципна договорка както със самите играчи, така и с техните агенти.

Бусато и Матей наскоро бяха коментирали, че се чувстват страхотно в България и нямат намерение на този етап да напускат ЦСКА, докато ситуацията с Мазику е малко по-различна, тъй като през лятото той бе изкушаван от френски клуб от Лига 1, но до сделка не стигна... Все пак, най-вероятно и той ще остане на "Българска армия".

"Тема Спорт" добавя, че дори да се постигнат договорки с двамата бранители, клубът ще се опита да привлече още един футболист на тази позиция, за да засили конкуренцията на терена. Стойчо Младенов иска да има поне по двама играчи на всеки пост, както прави всеки голям клуб в Европа!

Материалът завършва с твърдението, че единственият сигурен напускащ в момента е Жуниор Нзила. 20-годишният халф се е появявал в игра само четири пъти, откакто се присъедини към ЦСКА през лятото!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички