Нападателят Ахмед Ахмедов от ЦСКА едва ли ще се размине с операцията


Нападателят Ахмед Ахмедов от ЦСКА едва ли ще се размине с операцията
Снимка: cska.bg

2286 0

26-годишният нападател на ЦСКА Ахмед Ахмедов получи контузия при победата над ЦСКА 1948 с 1:0 на 8 ноември и първоначалните прегледи показаха, че ще се наложи да бъде опериран, за да бъде отстранен проблемът.

Той премина на "Българска армия" през 2019 година, след като направи име в Дунав Русе, но не получаваше много шансове за игра и през следващия сезон вече бе част Нефтчи Баку. След 9 мача, 1 гол и един жълт картон, Ахмедов се завърна при "червените", но при наличието на Жорди Кайседо отново бе резерва и влизаше спорадично на смяна. 

В мача срещу тима на Николай Киров той започна като титуляр, но престоя на терена само 30 минути. Направеният в България ядрено-магнитен резонанс показа, че ще се наложи хирургическа интервенция, но от ЦСКА поискаха второ мнение и пратиха резултатите в испанската клиника, в която операции претърпяха Тибо Вион и Бисмарск Чарлс.

"На 95% ще се стигне до операция на Ахмедов. Но чакаме да видим какво ще кажат испанците. Ако потвърдят, ще му запишем ден за пътуване до там и приемане в болница. Както е тръгнало, ще очакваме Ахмед най-рано през средата на февруари. Но нека все пак не избързваме", е бил коментарът на хора от "червения" клуб за "Блиц".

След снощния мач на националния отбор на България пък стана ясно, че старши треньорът Ясен Петров също има проблеми с контузени играчи и няма да може да разчита на тях в двубоя срещу Швейцария!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички