ЦСКА подписа 2-годишен договор с "Макрон", който ще влезе в сила от сезон 2022/23 (ВИДЕО)


ЦСКА подписа 2-годишен договор с "Макрон", който ще влезе в сила от сезон 2022/23 (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

2534 0

Българският гранд ЦСКА съобщи в профилите си в социалните мрежи, че от следващия сезон 2022/23 ще смени фирмата, която прави дизайна на екипите му и ще заложи на италианците от "Макрон"!

Подписаният договор между двете страни е за срок от 2 години, а самата фирма ще осигури специална индивидуална серия за футболистите на отбора. От "Макрон" гарантират, че ще предоставят достатъчна бройка от артикулите, за да могат всички фенове на "армейците" да се сдобият с новата екипировка... Понастоящем ЦСКА играе с екипи на "Адидас"!

Ето какво написаха от "червения клуб":

"Армейци,

Футболистите на ЦСКА ще играят с екипировка на италианския спортен концерн "Макрон" от сезон 2022/23 година.

Най-титулуваният футболен клуб в България подписа 2-годишен ексклузивен договор с компанията от Апенините, която ще осигури на тима индивидуална серия облекла, разработени специално за "армейците".

Именно личният подход на италианския концерн към ЦСКА убеди ръководството на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни брандове в Европа.

Контрактът с "Макрон" също така ще позволи на нашия клуб да предложи на привържениците си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското ръководство.

Компанията гарантира и достатъчна наличност на всички размери и продукти в клубния онлайн магазин от новия сезон.

Съвсем скоро ЦСКА и "Макрон" ще покажат и дизайна на новата екипировка, с която "армейците" ще играят от следващата година.

"За нас е истинско удоволствие да бъдем партньори с такъв клуб като ЦСКА, който се присъединява към нашето семейство. Чакаме с нетърпение възможността да изразим богатата история на най-успешния български клуб чрез новите екипи с тяхната уникалност и с внимание към детайла. Вярваме, че екипировката през новия сезон ще допадне и на феновете и те ще носят с гордост новите фланелки на ЦСКА", коментира изпълнителният директор на "Макрон" Джанлука Паванело след подписването на договора.

"За нас е удоволствие да бъдем част от семейството на "Макрон". Важно е да имаме партньор, на коготo можем да разчитаме. "Макрон" е един от водещите спортни брадове в Европа и ние сме щастливи, че в бъдеще ще работим с тях", каза изпълнителният директор на "армейците" Филип Филипов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички