ЦСКА прекъсна доминацията на Лудогорец през сезон 2021/22 в Първа лига


ЦСКА прекъсна доминацията на Лудогорец през сезон 2021/22 в Първа лига
Снимка: Lap.bg

2409 0

За първи път в 4-годишната история на "InStat Index" двама футболисти от един и същ отбор бяха избрани едновременно за най-добри през изминалия месец в родната Първа лига!

Юрген Матей и Брадли Мазику от ЦСКА ще имат повод да почерпят, тъй като станаха №1 за ноември в класацията, която се изготвя от Асоциацията на българските футболисти, в партньорство с "InStat".

Играчите на "армейците" събраха актив от 236 точки, изпреварвайки със само четири полузащитника на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев (232)! Отделно от това, ЦСКА успя да прекъсне доминацията на Лудогорец в това отношение от началото на сезон 2021/22 - досега неизменно футболисти на "орлите" грабваха приза "Играч на месеца" в Първа лига.

*При изготвянето на тези класации се взимат под внимание данните за брой голове, асистенции, точност на подаванията, успешни единоборства, както и това срещу кой противник са реализирани.

По-рано днес пък се появи интервю с нападателя на "орлите" Пиерос Сотириу, в което кипърецът призна, че мисли за изходящ трансфер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички