Новият спортен министър: Няма да помагам на Ганчев или Сираков, а на целия български спорт


Новият спортен министър: Няма да помагам на Ганчев или Сираков, а на целия български спорт
Снимка: БГНЕС

3448 0

Новият министър на спорта Радостин Василев обяви, че е готов да помага на българския спорт, но не на отделни личности като собствениците на ЦСКА и Левски Гриша Ганчев и Наско Сираков. Василев, който е бивш адвокат на ЦСКА, заяви това по отношение на казуса със стадион "Българска армия".

В неделя босът на ЦСКА Гриша Ганчев даде интервю, в което коментира темата за стадиона и дори предупреди, че ще се откаже от клуба, ако до година държавата не му позволи да построи нов стадион на мястото на стария в Борисовата градина. 

“Последните седмици съм свидетел на това, което се случва между бившия министър Кузманов и ЦСКА. Истината е, че първо трябва да се запозная в детайли с казуса, той е вървял дълго време преди аз да участвам в него. И едно е сигурно - на първо място трябва да се спазват законите в България и никой не може да бъде привилегирован.

В качеството си на министър съм готов да помагам на всички. Не на Гриша Ганчев или Наско Сираков, а на целия български спорт", заяви спортният министър Радостин Василев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички