ЦСКА поднови тренировки, "армейците" с информация за благотворителния мач със Септември


ЦСКА поднови тренировки, "армейците" с информация за благотворителния мач със Септември
Снимка: CSKA.BG

1600 0

ЦСКА обяви, че футболистите, които не са ангажирани с националните отбори, подновяват тренировки след 4-дневната пауза след загубата във Вечното дерби. "Армейците" постепенно влизат в ритъм, готвейки се за предстоящия благотворителен мач срещу Септември.

От клуба излязоха с подробна информация, относно предстоящата среща, както и поясниха за протичащата кампания на тима в помощ на бедстващият от наводненията в Карловско села.

Ето какво написаха "червените" на клубния си уебсайт:

"Вчера футболистите на ЦСКА подновиха тренировки на клубната база в Панчарево след 4 почивни дни. От заниманията отсъстват ангажираните с националните отбори играчи. Днес и утре тимът продължава подготовката си, а в неделя предстои благотворителен приятелски мач срещу състава на Септември (София).

Контролата ще се играе на 25 септември от 16:00 часа на централния терен на базата в Панчарево, а както ви съобщихме още миналата седмица, средствата ще бъдат дарени за пострадалите от наводненията в Карлово.

ВАЖНО: Виртуалните билети не дават право на присъствие на контролата, а са единствено за дарение за каузата. Входът за достъп ще бъде 6 лв., като отново 100% от приходите ще бъдат дарени за хората от Карлово и региона.

Друг начин, по който може да помогнете на засегнатите, е като закупите нашата специална благотворителна тениска „Повече от отбор”.

Ето защо Саша Илич не включи новите попълнения във Вечното дерби

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички