ЦСКА: Победа за Венци - днес и завинаги той е част от отбора!


ЦСКА: Победа за Венци - днес и завинаги той е част от отбора!
Снимка: Официална Фейсбук страница на ЦСКА

2374 0

Ръководството на ЦСКА още един път изказа съболезнованията си към семейството на 11-годишния Венци, който загина при трагичен инцидент. 

Юношата на Дунав Русе се оказал голям фен на 31-кратните шампиони, които го почетоха при спечелената визита на Берое с 3:0. 

"Боли ни още повече, че Венци няма да получи възможността да изпълни мечтата си", написаха от "Армията" във връзка желанието на покойното дете да играе един ден за най-успешния клуб в България. Поради тази причина от клуба решиха да поставят фланелка с името на Венци на резервната скамейка. 

Позицията на ЦСКА

"❤️Победа за Венци!

Преди 3 дни обществото ни беше разтърсено от новината за смъртта на 11-годишния Венци от Русе, който по време на тренировка беше ударен от мълния. Заболя ни, че изгубихме едно невинно дете и един бъдещ футболист. Ден по-късно научихме от майка му, че детето, израснало в „армейско“ семейство, е било запален фен на ЦСКА, а мечтата му е била един ден да носи „червения“ екип. Боли ни още повече, че Венци няма да получи възможността да изпълни мечтата си.

Затова в днешния мач решихме да го почетем, като поставихме фланелка с неговото име и номер на резервната скамейка и запазихме свободно място за него. Днес и завинаги той е част от отбора.

🙏Почивай в мир, Венци!", написаха от клуба в социалните мрежи след визитата на Берое.

 Ето какво сподели след нея и треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички