Густаво Араголаса: ЦСКА е много добър отбор


Густаво Араголаса: ЦСКА е много добър отбор
Снимка: Lap.bg

3326 0

Наставникът на Берое - Густаво Араголаса, сподели мнението си след ново тежко поражение на възпитаниците му. Днес те допуснаха три безответни попадения от ЦСКА под Аязмото, а преди седмица - 0:5 от Лудогорец.

 

Специалистът бе категоричен, че си дава сметка за класата на колосите Лудогорец и ЦСКА, така че пред Берое тепърва предстоят срещи, които трябва да спечели. 

Мнението на Араголаса

"ЦСКА е много добър отбор и срещу него не трябва да имаме грешки. Направихме много грешки срещу един от най-добрите отбори в България.

Не са тези мачовете, които на 100% да трябва да бием. Това са отбори по-добри от нас. Физически стоят много добре. Трябва да сме реалисти. Малко по малко правим нашия отбор от нулата. Статистиките показват, че сме загубили с три гола, но ще работим да няма такива грешки и да се подобряваме всеки ден.

Добър опит. Трябва да изкараме най-доброто от нас и да се приготвим за следващите мачове, които ще са трудни. Знаем класата на Лудогорец и на ЦСКА.

Ние гледаме да сменяме нашата система според противника. Тази смяна искаме да води до положителни неща, да обърнем резултата и да се представим по-добре.

Ще работим всеки ден по време на паузата. Много млад отбор сме, имаме 13 точки и ще гледаме да се подобряваме за следващите мачове", обясни специалистът след новото тежко поражение.

Ето какво каза след Берое - ЦСКА Нестор Ел Маестро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички