Ел Маестро: На моменти играхме много добър футбол - очаква ни лагер и...


Ел Маестро: На моменти играхме много добър футбол - очаква ни лагер и...
Снимка: Lap.bg

2933 0

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, сподели мнението си след класическия успех с 3:0 над Берое. Специалистът отчете задоволството си от спечелените три точки при визитата на голямата изненада от началото на сезона. 

Сръбският специалист с английски паспорт коментира, че това е сред най-добрите срещи за възпитаниците му от началото на сезона. Той обаче се закани, че тепърва предстои лагер, на който ще се вдига нивото на тима. 

Мнението на Ел Маестро

"Много съм щастлив от резултата, представянето беше повече от добро. Пресирахме добре високо в голяма част от времето. Справихме се добре. Това беше ключовото, а на моменти дори играхме много добър футбол. 

Искаме да бъдем проактивния отбор и топката да е далеч от наказателното ни поле, но за това трябва да подобрим физическото състояние на играчите ни. 

Трябва да изгледам мача, за да разбера дали това бе най-силното ни полувреме, но изглеждаше добре. 

Очаква ни много важна седмица по време на паузата за националните отбори. Ще влезем с настроение в лагер, по време на който ни очаква много работа", обясни специалистът след победата над Берое. 

Ето какво сподели и Тобиас Хайнц след Берое - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички