ЦСКА няма да се разделя с шестима от чужденците в състава


ЦСКА няма да се разделя с шестима от чужденците в състава
Снимка: Getty Images/Guliver

1926 0

ЦСКА съвсем не възнамерява да се разделя с всичките си чужденци, въпреки кризата заради пандемията. На "Българска армия" смятат да задържат шестима от своите легионери, твърди "Тема Спорт". С останалите клубът или ще разтрогне, или ще опита да продаде.

Шестимата, за които се твърди, че ще продължат да носят червената фланелка, са вратарят Густаво Бусато, левият бек Брадли Мазику и атакуващите играчи Рафаел Енрике, Евандро, Али Соу и Стефано Белтраме. Трима от тях са бразилци - Бусато, Енрике и Евандро, но първите двама имат паспорти от ЕС.

Договорът на Бусато изтича през лятото, но идеята е да бъде удължен с още една година. Вратарят е дал съгласие да остане в ЦСКА. На този етап с ЦСКА разтрогнаха Раул Албентоса и Върнан Анита, които се прибраха по родните си места. В България не е и Тиаго Родригес, който се възстановява от травма в Португалия. Той по-скоро няма да остане. А кои двама футболисти на тима разкритикува бившата му звезда Кирил Десподов вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички