Халф на ЦСКА обяви дали има предварителен договор с Бешикташ


Халф на ЦСКА обяви дали има предварителен договор с Бешикташ
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1712 0

Халфът на ЦСКА Едвин Джеси отрече появилите се информации, че има предварителен договор с Бешикташ. Той е категоричен, че няма споразумение с турския гранд, но за него би било удоволствие да заиграе в местния шампионат.

"Изненадан съм от подобни публикации. Разочарован съм, че се спекулира по този начин в настоящата ситуация. На всички ни липсва футболът, но когато му дойде времето, ще се върнем на терена. Не съм подписвал предварителен договор с Бешикташ и не съм се договарял за личните си условия с този клуб.

Очевидно всеки играч би се радвал да отиде в Бешикташ, защото това е голям клуб. Аз обичам Турция и за мен ще е удоволствие да играя в местното първенство", обясни Джеси пред modernghana.net Припомняме, че ганаецът се завърна през този сезон при "армейците", след като бе под наем в отбора от МЛС - Далас, а след нова година започна като титуляр в 4 от 5-те мача, които "червените" са имали през 2020 г. По-рано се появи информация, че от ЦСКА не смятат да предлагат нов договор на Джеси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички