Джарета: Лудогорец е българският Ювентус, но ЦСКА скъсява дистанцията


Джарета: Лудогорец е българският Ювентус, но ЦСКА скъсява дистанцията
Снимка: Ludogorets.com

1902 0

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета отново говори пред италианските медии за ситуацията в българския футбол. Джарета сравни шампиона Лудогорец с италианския колос Ювентус, но и подчерта, че "армейците" вече са по стъпките им и скоро ще съкратят дистанцията между двата отбора.

"В България има добро ниво, що се отнася до топ отборите. Ние (ЦСКА), Левски и Лудогорец направихме силни отбори през последните години. Лудогорец е Ювентус на България в момента. През тази година най-вероятно ще спечелят титлата за девети пореден път", сподели Джарета.

"Ние имаме амбицията да съкратим дистанцията от Лудогорец. Стремим се да се развиваме. Имаме красив спортен център с четири тревни терена и цялата необходима екипировка. Имаме проект и за нашия стадион. Скоро ЦСКА ще сведе до минимум разликата с Лудогорец", добави още спортният директор на "червените".

Преди година Кристиано Джарета отново използва италианския шампион Ювентус за сравнение, но тогава заяви, че ЦСКА прилича на "бианконерите". Какво каза тогава спортният директор - припомнете си в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички