Кирил Десподов с остро изказване срещу двама от ЦСКА


Кирил Десподов с остро изказване срещу двама от ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5171 0

Бившият играч на ЦСКА Кирил Десподов не пожали някои от настоящите играчи на "червените", като се изказа и за напусналия вече защитник Раул Албентоса. Това се случи в социалните мрежи след чат на живо с фенове на "червените".

"Голяма драма с напускането на Албентоса. Все едно кой знае кой си е тръгнал. Да не мислите, че сам се е отказал от парите? Казали са му да се откаже”, коментира Десподов, който не се изказа ласкаво и за друг от чужденците на "Армията" – Стефано Белтраме.

"Не ме сравнявайте с такива футболисти. Не го харесвам. Харесвам българските момчета като Валентин Антов. Той е много добро момче и ще играе голям футбол”, допълни бившата звезда на ЦСКА. Припомняме, че се появи информация, че на "Армията" готвят раздяла с почти всички чужденци.

От клуба са решили да запазят от чужденците единствено Брадли Мазику, Евандро, Али Соу и Стефано Белтраме. Малко по-особен е случаят с португалеца Тиаго. Той също е нарочен за гонене, но засега категорично отказва да напусне тима. А кои играчи на ЦСКА ще си тръгнат и какво е бъдещето на Милош Крушчич - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички