Албентоса продължава с признанията за ЦСКА - разкри с колко са на загуба компаниите на Гриша Ганчев


Албентоса продължава с признанията за ЦСКА - разкри с колко са на загуба компаниите на Гриша Ганчев
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1729 0

Бившият централен защитник на ЦСКА Раул Албентоса продължава с активните си изяви по медиите. След като испанецът се раздели с "армейците", той редовно коментира това, както и ситуацията на "Българска армия". Този път разкри с колко са на загуба компаниите на собственика Гриша Ганчев.

"Собственикът ми се обади и ми каза, че ЦСКА се финансира с парите от неговите компании. Те обаче регистрират спад със 70% в приходите си заради кризата с коронавируса. Обясниха ми, че трябва да се прекратят договорите на някои чужденци, защото няма да могат да плащат. Аз веднага се съгласих. Вечно ще съм благодарен на ЦСКА. Вратата ми за завръщане, след като отмине тази ситуация, не е затворена. Имах по-добри оферти от Полша и Кипър, но ЦСКА е исторически клуб" - сподели той пред "El Pais".

Буквално преди часове бе последният път, в който защитникът говори пред друга медия ("EL ESPAÑOL") относно финансирането в ЦСКА. Въпреки не особено оптимистичните му признания, днес стана ясно, че в ЦСКА заплатите са изплатени по график и няма забавяне за март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички