Противоречие в ЦСКА 1948: Звезда обяви мача с ЦСКА като "дерби" и намеси Левски


Противоречие в ЦСКА 1948: Звезда обяви мача с ЦСКА като "дерби" и намеси Левски
Снимка: Lap.bg

2549 0

Една от звездите на ЦСКА 1948 - Евгений Сердюк, присъства на пресконференцията на Тодор Янчев в петък, когато двамата използваха момента да споделят очакванията си преди дългоочаквания мач между “червените” и ЦСКА.

И докато наставникът бе категоричен, че пред играчите му предстои поредния мач от Първа лига, то украинецът сподели съвсем различно мнение.

Мнението на украинеца

"Харесвам българското първенство и мачовете в него. Очаквам да спечелим победа, защото дойдох в ЦСКА 1948, за да печеля медали и трофеи.

Очаквам този мач, защото той е дерби и защото ще бъде тежък. Подготвихме се добре тази седмица за опонента ни и нямам търпение за двубоя. Обичам да играя в подобни срещи", категоричен е играчът.

 

"В съблекалнята се усеща, че ни предстои мач с по-голям заряд от обикновено, но и той като всеки друг дава три точки. Да, мачът ще бъде по-труден, но все пак е напълно нормален двубой като всеки друг.

Искаме да спечелим, за да можем да се борим за второто или дори за първото място. Предстоящият мач няма да бъде най-трудният, в който съм играл, но просто е дерби и това го прави по-напрегнат. Такъв е и мачът с Левски, не виждам разлика между двата", добави Сердюк.

Вижте най-интересната статистика преди ЦСКА 1948 - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички