ЦСКА има план за Кайседо, а Стойчо Младенов получи 3 хубави вести преди мача с Арда Кърджали


ЦСКА има план за Кайседо, а Стойчо Младенов получи 3 хубави вести преди мача с Арда Кърджали
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3218 0

Намиращият се на второ място в Първа лига в момента - ЦСКА, ще предложи нов договор на своята звезда Жорди Кайседо, твърди днес "Тема Спорт". Еквадорецът има споразумение с "червените", което изтича през лятото на 2022 година, както сам призна преди време, а неговата най-голяма мечта е да вземе участие на Световното първенство в Катар:

"Имам контракт до лятото на 2022 година. Моята визия за 2022-а е да играя на Световното първенство в Катар. Всяка нощ се моля на Бог да попадна в списъка на националния селекционер", каза преди време Кайседо пред журналисти в родината си. Това е и една от причините "армейците" да се опитат да го задържат за по-дълго време - ако той играе в Катар, цената му би се увеличила драстично!

24-годишният нападател пристигна на "Българска армия" в началото на 2021 година и набързо се утвърди като титуляр. През настоящия сезон той вече има 7 гола в 9 мача в Първа лига и е отбелязал 4 попадения в 2 срещи за Купата. В Лигата на конференциите е по-скромен - 9 мача, 1 гол и 1 асистенция...

Вчера се появиха информации, че "армейците" преговарят активно с един бразилски и един ганайски футболист!

В същото време, старши треньорът Стойчо Младенов е получил добрата вест, че Томас Лам, Георги Йомов и Брадли Мазику са здрави и ще могат да играят в утрешния (20.11.) мач срещу Арда Кърджали, който започва в 17:45 часа!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички