ЦСКА и Ботев Пловдив загубиха дербитата, но и БФС няма да им прости


ЦСКА и Ботев Пловдив загубиха дербитата, но и БФС няма да им прости
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6328 0

Големите дербита от 28-мия кръг на Първа лига с участието на ЦСКА и Ботев Пловдив (домакинства на Лудогорец и Левски) предизвикаха огромен зрителски интерес поради заряда на срещите, но провинения на феновете по всяка вероятност ще донесат сериозни глоби на клубовете.

Така във вторник Дисциплинарната комисия към БФС би трябвало да се произнесе за изминалия кръг, като загубилите с по 0:1 клубове вероятно ще отнесат финансови санкции в размер на петцифрени суми.

Причините

Сред причините са поведението на привържениците си, довело до прекъсвания на срещите, като не е изключено ЦСКА да бъде лишен от домакинство, а Ботев да получи последно предупреждение за подобно наказание, прогнозират от "Тема Спорт".

На практика и двете дербита: ЦСКА – Лудогорец и Ботев Пловдив – Левски, бяха спирани на няколко пъти заради действия на запалянковците, като в столицата дори се стигна до прибирането за повече от 10 минути на футболистите на гостите след решение на съдията Георги Кабаков, провокирано от множеството хвърлени предмети по Кирил Десподов.

Вижте каква "прокоба" тегне над "Армията"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички