В трети трансферен прозорец: ЦСКА се спира на един и същ играч?


В трети трансферен прозорец: ЦСКА се спира на един и същ играч?
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

6638 0

В понеделник една от популярните спортни медии в Португалия - А Bola, обяви, че ЦСКА е изпратил свой скаут по време на двубоя между Порто и Боавища от 30-тия кръг на местния елит.

Новината пробуди огромен интерес у нас, тъй като се споменава, че по време на срещата е имало скаути на някои от най-популярните колоси от континента като Манчестър Юнайтед и Аякс, а въпросителните останаха върху кой играч са се спрели от "Армията".

Трансферната цел?

Оказва се, че може да става въпрос за една дългогодишна цел на "червените" - бившият играч на Берое Гаюс Макута, който е част от местния Боавища. 

Полузащитникът стартира при поражението с 0:1 и бе заменен чак в 83-тата минута. Спекулации по негов адрес имаше през месец май, 2021 година, когато се смяташе, че е постигнал сделка с ЦСКА, но до трансфер така и не се стига. 

По последни данни качествата му биват оценени на около 2 милиона евро, а настоящият му контракт е до лятото на 2024-а година. През изминалата зима се смяташе, че и Лудогорец го иска, а за Берое записа 39 мача, в които се отчете с 11 гола и 4 асистенции.

Вижте какво сподели Кюстендилеца след поражението на ЦСКА от Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички