Страхотно: ЦСКА и фен клуб осигурили достъп на 130 деца за дербито с Лудогорец


Страхотно: ЦСКА и фен клуб осигурили достъп на 130 деца за дербито с Лудогорец
Снимка: Lap.bg

1676 0

Фен клубът на ЦСКА в Самоков, съвместно със запалянковци от градовете Кюстендил и Плевен, са организирали инициатива "Деца на мач" за дербито с Лудогорец от 28-мия кръг на Първа лига. 

По този начин около 130 деца и ученици са били заведени в неделя от Самоков на дългоочаквания мач, предадоха организаторите пред БТА, като от ЦСКА също са се включили в инициативата, като са осигурили безплатни билети на посетителите. 

"Идеята на инициативата е от малки децата да се запалят по футбола и да ходят на футболни мачове. Подарихме на всички деца шалове на отбора. Транспортните разходи бяха поети от местния фен клуб. Ако отборът ни се класира на евротурнирите, отново ще заведем малките фенове", обясняват от фен клуба в Самоков. 

Подробности около инициативата

Те добавиха, че голяма част от включилите се деца на вчерашния мач, са били от двете футболни школи в града, както познати и приятелски деца на организаторите. Част от малките фенове са били и със своите родители.

Преди началото на двубоя децата са били разведени из музея на ЦСКА, като са се срещнали с легендата Мартин Петров и им е било разказано за историята на клуба.

 

Вижте кой играч ЦСКА ще се опита да привлече в трета поредна година!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички