Нова звезда на ЦСКА: За пръв път виждам сняг - много, ама много студено е


Нова звезда на ЦСКА: За пръв път виждам сняг - много, ама много студено е
Снимка: БГНЕС

4969 0

Една от новите придобивки на ЦСКА - Марселино Кареасо, който се присъедини към "червените" през септември месец миналата година, даде интервю, в което говори за аклиматизацията си на "Българска армия". Той посочи студа като основен проблем, който прави привикването му към футбола в България по-трудно.

"Все още не мога да свикна, основно заради студеното време. Трудно ми е да свикна с него, но ние сме футболисти и трябва да свикваме с всичко. За пръв път виждам сняг. В Колумбия няма снят и наистина тук е много, ама много студено" - споделя Кареасо пред колегите от dsport.

Той призна, че към този момент е концентриран върху изявите си с ЦСКА, не мисли за трансфер и основната му цел е да спечели шампионската титла с "армейците". Освен това коментира основните конкуренти на "червените" - Лудогорец и Левски.

"Това са добри отбори, вече сме играли срещу тях. Освен това сме ги разузнавали много добре. На терена сме 11 на 11 и няма какво да се страхуваме от тях" - отбеляза бразилецът и призна, че Ботев Пловдив също му е направил впечатление.

Кареасо се обърна към феновете за финал: "Те са най-важните за нас, те са 12-ия играч винаги и един отбор има нужда от тяхната подкрепа. Нека дойдат на стадиона и тогава ние ще оставим всичко от себе си на терена за тях. Само ЦСКА".

Очаква се Кареасо да бъде на резервната скамейка за подновяването на сезона срещу Берое. Все пак Саша Илич има една дилема преди гостуването на ЦСКА в Стара Загора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички