Николай Киров обясни какво иска да види от Берое в мача срещу ЦСКА


Николай Киров обясни какво иска да види от Берое в мача срещу ЦСКА
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1640 0

Старши треньорът на Берое - Николай Киров, даде интервю пред "Dsport" преди подновяването на Първа лига.

Старозагорци ще изиграят първия си официален мач за 2023 година в неделя, 12 февруари (14:15 ч.), когато ги очаква тежко домакинство на лидера във временното класиране - ЦСКА.

Киров бе запитан какво е състоянието на контузените по време на зимната подготовка футболисти и обясни: "Към този момент всички са здрави. В действителност двама човека пропуснаха доста голяма част от контролите, двама човека, на които разчитах да са в основния състав. Дано с последните десетина дни тренировки да наваксат своето чисто физическо състояние".

Без да назовава имена, наставникът на "зелените" сигнализира и за проблем, който ще го лиши от няколко опции за сблъсъка с "армейците": "Разбира се, имаме и още един проблем относно работните визи на някои състезатели. Все още те са в процедура и най-вероятно в първия двубой по тази причина няма да мога да разчитам на някои от тях".

На въпрос какво иска да види от Берое срещу ЦСКА, 47-годишният специалист отговори: "Искам да видя повече агресия от това, което представлявахме през есента, повече самочувствие в играта с топка и много по-голяма концентрация, защото в тези двубои всяка една грешка е фатална. Дано покажем наченки на по-добро лице в първия двубой срещу ЦСКА, а затвърждаването да се случи през целия шампионат", пожела си Николай Киров.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Една дилема пред Саша Илич преди гостуването на ЦСКА в Стара Загора

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички