ЦСКА гласи "Армията" като подарък за Ганчев, феновете за първи път ще "трошат" необезпокоявани


ЦСКА гласи "Армията" като подарък за Ганчев, феновете за първи път ще "трошат" необезпокоявани
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

16307 0

Ръководството на ЦСКА вече усилено умува кога точно ще започне реконструкцията на стадион "Българска армия". Преди това обаче клубът ще отбележи грандиозно последния двубой на настоящето съоражение, което от години е в окаяно състояние. 

Блиц съобщава, че 31-кратните шампиони може да изиграят въпросния "бенефис" срещу Лудогорец в началото на декември. Това се явява и последният шампионатен кръг за календарната година. И макар времето да е по-студено, очаквано ще се съберат повече фенове за събитието. 

Феновете ще разграбват, Ганчев ще празнува

Предвижда се тогава от ръководството да оставят феновете да си вземат спомен от легендарния стадион - седалка, чим от тревата, част от вратите, нещо от административната сграда и т.н. Трябва да се отбележи, че подобни намерения имаха и фенове на Барселона при последния двубой на "Камп Ноу", но тогава обществото не остана очаровано от действията. 

Има идея на 10 декември, когато е рожденият ден на Гриша Ганчев, да бъде отрязана лента, символизираща началото на реконструкцията, допълват от медията. Още преди Коледа администрацията на ЦСКА ще се премести на Националния стадион "Васил Левски", където клубът ще домакинства по време на реконструкцията. 

Вижте кой ще е седмият рекорд, който скоро Бусато ще постигне с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички