"Червен" герой най-накрая подновява тренировки с ЦСКА


"Червен" герой най-накрая подновява тренировки с ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1956 0

Един от героите на ЦСКА за сезон 2020/21 - Бисмарк Чарлс, ще поднови пълноценни тренировки със своите съотборници през тази седмица, съобщава "Тема Спорт". Перспективният нападател на "червените" "блесна" във финала на миналогодишното издание на Купата на България, бележейки победния гол срещу отбора срещу Арда.

Още с началото на следващата кампания обаче редица контузии съпътстваха младока. Най-тежката от тях беше в средата на април тази година преди двубоя от Първа лига срещу вечния съперник Левски. 

След много обстойни прегледи беше взето решение той да се подложи на операция, след като беше установено разкъсване на сухолижието на квадрицепса. Тя мина успешно, но възстановяването на ганаеца отне време.

Таранът вече вдига оборотите в заниманията на 31-кратния шампион и съвсем скоро ще може да тренира изцяло пълноценно. Най-вероятно наставникът на "армейците" Саша Илич ще може да разчита на него в средата на август. 

А ето колко е струвала на "червените" раздялата с Федерико Варела

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички