Линдсет приключи с Норвегия, дебютът му за ЦСКА остава с неизвестна дата


Линдсет приключи с Норвегия, дебютът му за ЦСКА остава с неизвестна дата
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1559 0

Най-новото попълнение на ЦСКА Джонатан Линдсет изигра последния си мач за Сарпсборг 08. Той бе обещал да го направи, въпреки че по-рано бе обявен от "армейците" за техен играч. Перспективният норвежец обаче не успя да помогне за избягването на загубата на съотборниците си.

Неговият тим загуби от Лилестрьом с 0:2, като срещата бе част от 16-ия кръг на местния елит. Полузащитникът бе сменен на почивката, а утре трябва да пътува към българската столица.

Норвежецът се очаква да бъде картотекиран за мачовете от третия предварителен кръг на Лига на конференциите срещу ирландския Сейнт Патрикс, а тепърва Илич ще реши дали той ще дебютира през идната седмица.

Добрата новина за сръбския специалист е, че въпреки късното привличане - футболистът се намира в игрова форма, тъй като норвежкото първенство е в разгара си. Ако Линдсет бъде картотекиран на време, то първата му възможност за дебют би била в четвъртък.

Тогава "армейците" приемат ирландския си съперник в първа среща от третия квалификационен кръг от Лигата на конференциите. Срещата е насрочена за 20:00 часа на Национален стадион "Васил Левски".

Ето къде може да гледате днешния мач на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички