Голмайсторът Дюкенс Назон: Играем с настроение, победата е най-важна


Голмайсторът Дюкенс Назон: Играем с настроение, победата е най-важна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1108 0

ЦСКА постигна прекрасна победа над Берое с 5:1 в четвъртия кръг от Първа лига.

Имената си сред голмайсторите за "армейците" записаха Маурисио Гарсез, Дюкенс Назон, Браян Морено и Иван Турицов. Новият таран на "червените" в лицето на Назон не скри радостта си след дебютното си попадение в родния елит.

Изглеждаше доста лесно днес за ЦСКА отстрани, но как беше вътре?

"Изключително щастлив съм да вкарам дебютния си шампионатен гол за ЦСКА. Не играх по най-добрия начин и не се чувствах достатъчно полезен за тима. Не беше най-доброто ми представяне, но започвам да играя по-добре, чувствам се по-уверен и се радвам, че помогнах на отбора да спечелим пред нашите фенове", заяви нападателят след сблъсъка.

2 гола в 2 срещи за теб, влизаш в добра форма, но колко дълго трябва да изчакат феновете, за да видят истинския Дюкенс Назон?

"Не се фокусирам върху цифрите. Можех да вкарам и през първото полувреме. Искам да продължа по същия начин, но най-важното е победата днес и това, че взехме 3-е точки. Това беше много важен дуел за нас преди да се насочим към срещата в Европа".

Какво очакваш в двубоя срещу Сейнт Патрикс.

"Това, което очаквам е победа. Знаем, че трябва да спечелим, така че очаквам от себе си и моите съотборници да дадем максимума от себе си. Ако можем, ще отбележим 4-5 гола.

Ако искаш да се бориш за първото място или да си в групите на турнир в Европа, трябва да си уверен. Шегуваме се, играем с настроение. Това е важно, защото, когато харесваш това, което правиш, не го усещаш като работа. Важно е да печелим и като гости", допълни още той.

Ето какво каза наставникът на ЦСКА Саша Илич след мача със старозагорци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички