Илич: Това е най-добрият ни мач от началото на сезона


Илич: Това е най-добрият ни мач от началото на сезона
Снимка: Cska.bg

1800 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори веднаха след разгрома над Берое с 5:1. Той определи представянето на възпитаниците му като "най-доброто" от началото на сезона и заяви, че главната цел от предстоящите срещи от третия предварителен кръг в Лигата на конференциите срещу Сейнт Патрик е класиране към следащата фаза.

Ето пълния коментар на специалиста: 

"Искам да ви кажа че това е нашият най-добър мач до този момент. Това донякъде е начинът, по който ЦСКА трябва да играе. Берое е един много добре тактически подготвен отбор, но с агресия им се противопоставихме.

Казах ви и преди - имаме 25 футболисти, играем през три дена и правим нужните промени. Едни качествени футболисти винаги са добре дошли.

Тренираме винаги по един и същ начин, но днес имахме късмета да вкараме ранни попадения, които ни улесниха.

Иска ми се футболистите да показват по-често подобни отигравания като на Туфегдчич. Още сме на ранен етап и тепърва тимът ще изгражда и показва своето лице.

Сейнт Патрикс са един доста добър отбор, който отстрани Мура. Трябва да разберем, че това е мач от европейските клубни турнири и ще ни е нужна концентрация през цялото време. Нашата цел от предстоящите две срещи е класиране в следващата фаза".

Ето как се разви срещата!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички