ЦСКА задлъжнява с още 10 милиона лева?


ЦСКА задлъжнява с още 10 милиона лева?

1389 0

ЦСКА може да увеличи дълговете си с над 10 милиона лева, ако съдът постанови, че клубът дължи пари на нови кредитори, които се появиха в регистрите на СГС в петък. Сред имената на фирмите и физическите лица личат бивши и настоящи управници на тима от "Българска армия".

Сред кредиторите с претенции към "червените са" Финметалс Холдинг, Трейс-София, Гардения Ввв, Асоциация Европа Спорт, Сити Инвест Пропърти, Иса БГ, Пътни Строежи-Пълдин (б.а. компанията е представлявана от Юлиян Инджов), Иса 2000 (б.а. собственик на фирмата е Юлиян Инджов), Финансово Маркетингова Компания (б.а. тази компания бе обявена за собственик на ЦСКА на 24 април 2015 г. Нейни собственици пък са Милко Георгиев и Ивайло Манджуков), Милко Георгиев, Терра Ностра България.

До 5-и януари трябваше всички фирми и лица, които търсят пари от ЦСКА, да подадат своите искания за вземания, но срокът беше удължен заради технологичното време за изпращане на документацията по пощата. В съда се признава датата, на която документите са изпратени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички