ЦСКА ще бъде в жребия на Лига Европа, но след това ще бъде изваден


ЦСКА ще бъде в жребия на Лига Европа, но след това ще бъде изваден
Снимка: БГНЕС

4586 0

Сребърният медалист от последния сезон на Първа лига - ЦСКА, ще бъде в жребия за Лига Европа, който трябва да бъде теглен, но след това комисията, която се занимава с лицензи и спазването на финансовия феърплей (CFCB), ще извади "червените".

Това твърди специалистът по международно спортно право Георги Градев, който чрез профила си във Facebook обяви, че Дунав може да играе на мястото на "армейците", но русенци трябва да са готови с картотекирането на футболисти.

"Малко инфо в аванс, за да не се превъзбудят някои хора утре. Тирето е в жребия за утре, а Дунав е аут. Утре започва процедурата по изваждане на тирето от CFCB. Имат право на защита. Това ще отнеме време. Решение се очаква в рамките на 2 седмици. Дунав имат шанс да заемат мястото на тирето само ако предприемат действия, иначе няма как да ги вкарат в ЛЕ по-късно", гласи постът на Градев в социалните мрежи.

Драмата около ЦСКА е свързана с факта, че от БФС не са си свършили работата и в момента УЕФА не знае какъв отбор е това - наследник на Литекс, чисто нов отбор или друго. Това изяснение европейската централа трябва да получи от ръководството на родния футболен съюз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички