"Българска армия" е готов, ето и екипите на ЦСКА и Б36 Торсхавн за мача от Лига Европа


"Българска армия" е готов, ето и екипите на ЦСКА и Б36 Торсхавн за мача от Лига Европа

1133 0

Стадионът на ЦСКА "Българска армия" е готов да приеме сблъсъка от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Б36 Торсхавн от Фарьорските острови. Срещата ще започне в 20:00 часа, а ето какво написаха "армейците" на официалния си сайт:

"Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа двубоя от третия квалификационен кръг на Лига Европа между отборите на ЦСКА и Б36 (Торшавн) от Фарьорски острови. Делегатът на срещата - Псаропулу Мурсини от Гърция, инспектира за последно "Армията" и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък. Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисвания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Б36 ще бъдат с бели фланелки и сини гащета. Нашият вратар ще бъде с лилаво облекло, а стражът на противника ни - с оранжево.

Четиримата съдии на евромача са от Унгария - Богнар Тамаш (главен), Бужаш Балаш (първи асистент), Кобор Петер (втори асистент), Карако Ференц (четвърти), а Янку Албано от Албания ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

За срещата са пуснати в продажба виртуални билети на цени от 10 лева".

A къде да гледаме двубоя ЦСКА - Б36 Торсхавн от Лига Европа?

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Нов в ЦСКА участвал в секс оргия и критикувал свой наставник за тренировките му

Като трансферен удар беше възприето у нас привличането на двама играчи на Уотфорд от ЦСКА. Става дума за Джером...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама