На кои играчи няма да разчита Стамен Белчев срещу Б36?


На кои играчи няма да разчита Стамен Белчев срещу Б36?
Снимка: http://cska.bg/

2579 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели какви проблеми има в отбора и на кои играчи няма да може да разчита в предстоящия мач с Б36 Торшавн. Двубоят е в четвъртък от 20 часа на стадион "Българска армия".

"Новото попълнение (Тибо Вион) още не е готово за игра, назад е с подготовката, но няма да бъде готов поне едно полувреме или ако го направи, ще е на много ниско темпо. Ахмедов се чувства добре, но не е в тази изходна позиция, откакто даде положителен тест, работим върху това да си възстанови кондицията, надявам се скоро да си върне формата. При Петър Занев има усложнения, въпреки че даде два отрицателни теста, надявам се в началото на другата седмица да почне тренировки.

Аз винаги съм искал нашият отбор да показва това, което може и работи, и можем да говорим, че сме свършили някаква работа, когато противникът се съобразява с нас, най-важното е да направим така, че противникът да се съобрази с нашата игра. Когато в един мач се решава кой ще продължи, готови сме за вариант с продължения и дузпи, ако се наложи, мисля, че ще се справим. Да, когато има пропуски, е неприятно, но Али Соу е доказал, че е страхотен футболист, всички съжаляваме, че не вкара". А какво заяви за предстоящия мач и какво очаква от него - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички