Къде да гледаме ЦСКА - Б36 Торсхавн в Лига Европа?


Къде да гледаме ЦСКА - Б36 Торсхавн в Лига Европа?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5422 0

Вицешампионът ЦСКА излиза в нова европейска битка. "Армейците" се изправят срещу Б36 Торсхавн от Фарьорските острови в мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. До този момент играчите на Стамен Белчев се справиха с малтийския Сиренс (2:1) и беларуския БАТЕ Борисов (2:0).

Със сигурност българският отбор е абсолютният фаворит за двубоя, но неколкократно техният наставник подчерта, че няма да допусне никакво подценяване, защото в мачовете от Европа всичко е възможно. Още повече, че Б36 вече се справи с 3 тима.

Отборът от Фарьорските острови преодоля последователно Сейнт Джоузефс (Гибралтар) след победа с 2:1 като гост, Левадия (Естония) след 2 пълни обрата и продължения, както и Дъ Ню Сейнтс (Уелс) след гол в последните секунди на продълженията и последвали изпълнения на дузпи.

ЦСКА продължава тежката си програма от по два мача на седмица, като освен това и във вътрешното първенство има сблъсъци срещу грандовете. След като игра срещу Лудогорец преди дни, то в неделя му предстои среща с Локомотив (Пловдив).

Победителят от днешния сблъсък ще достигне финалното стъпало преди груповата фаза на Лига Европа - плейофите. Там ще срещне победителя от двойката Базел (Швейцария) - Анортозис (Кипър), като домакините са големият фаворит.

Двубоят между ЦСКА и Б36 Торсхавн ще се проведе на стадион "Българска армия", като ще започне в 20:00 часа. Той ще бъде излъчен пряко по Диема спорт, като освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Междувременно, ЦСКА пусна виртуални билети за двубоя срещу Б36 Торсхавн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички