Белчев: Няма да има подценяване, готови сме за продължения и дузпи


Белчев: Няма да има подценяване, готови сме за продължения и дузпи
Снимка: http://cska.bg/

1562 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев е категоричен, че отборът му няма да подцени Б36 Торшавн. Според него съперникът им е добре подготвен физически и дори призна, че "червените" се готвят и за дузпи. Двубоят е в четвъртък от 20 часа на стадион "Българска армия".

"Няма да подценим противника и ще подходим с максимално уважение. Следваме си програмата, която сме начертали. Мислим само за утрешния мач, след това ще мислим за Локомотив (Пловдив). Това, което знаем за противника, е, че отборът е добре подготвен физически. Типичен представител на скандинавската школа. Млад отбор с футболисти, които не се отказват до последно. Физически отборът се доближава до БАТЕ. Да, по-слаб от БАТЕ, но не трябва да бъде подценяван. Във всеки мач се опитваме да вкараме гол от първата минута", заяви наставникът на пресконференцията преди двубоя.

"Готови сме за продължения и дузпи. Ако се наложи, ще се справим. Мисля, че футболистите са готови. Али Соу е доказал, че е страхотен футболист. Всички съжаляваме, че срещу Лудогорец не беше неговият ден. Петър Жеков не стои като вариант за част от треньорския щаб. Винаги има разлика, когато играеш пред публика и без публика. В тези мачове нямаме право на много грешки. Грешките трябва да бъдат сведени до минимум. Имам 6-7 души за дузпи. От тях ще извадим петима, които да бият дузпи, ако се наложи".

"Със сигурност се натрупва умора. Не искам да звучи като извинение, но това ще се усети в един момент. Ние имаме повече от 20 човека, така че ще трябва да се справим. Аз не мога да разбера защо от Локомотив Пловдив не се съгласиха да отложим мача. Може би това е най-важният мач за тях“, допълни Белчев.

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, е във възторг от настоящия отбор на "армейците". Какво каза Никодимов по адрес на "червените" - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички