Бусато: Не трябва да анализираме индивидуални грешки, да признаем способностите на Сепси


Бусато: Не трябва да анализираме индивидуални грешки, да признаем способностите на Сепси
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1998 0

Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато бе много разочарован след отпадането във втория кръг на Лигата на конференциите. "Армейците" загубиха с 0:4 мача-реванш със Сепси в Румъния и по този начин напуснаха надпреварата с общ резултат 0:6.

Стражът на българския отбор призова за това да не се търсят индивидуални грешки, тъй като целият отбор е виновен. Освен това той отличи класата на съперника, който започва новия сезон изключително силно и без допуснато попадение във вече шест двубоя.

"Ние играхме срещу отбор, тактически много добре организиран. Седем-осем мача не са допуснали гол. Знаехме, че трябва да играем много здраво, за да можем да се преборим с тях. Аз съм тъжен, защото загубихме и отпаднахме. Сега трябва да насочим цялата енергия за бъдещето и за следващия мач, който идва в неделя.

Както казах, сгрешихме като отбор. Не трябва да анализираме индивидуалните грешки и трябва да признаем способностите на Сепси и как са играли последните мачове. Ние като отбор сега трябва да се вдигаме, имаме нов треньор с нови идеи" - започна Бусато.

Бусато даде големи обещания към феновете на ЦСКА

Впоследствие вратарят сподели, че е сигурен, че този отбор ще спечели "много неща" и ще направи "големи неща". Той призна, че е наясно, че няма доверие в играчите, но и обеща да се раздаде на 1000%, за да бъде спечелена титлата.

"И аз съм сигурен, че тази година ще спечелим много неща и ще направим големи неща. Знам, че сега има голямо недоверие. Много вече не вярват на нас. Обещавам, че всичко ще се промени постепенно - с нов треньор, нова игра ще имаме. Така ще постигнем нещата, които трябва да постигне ЦСКА.

Вече трябва да се борим за титла, тази година трябва да сме шампиона и да компенсираме с това нашите фенове, които много го искат. Аз ще се раздам на 1000%, за да мога да зарадвам нашите фенове" - завърши той пред "Диема спорт". Неговият старши треньор Нестор Ел Маестро пък назова 5 неща, които трябва да се променят в ЦСКА час по-скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички