Ексклузивно в SL: Звездата на ЦСКА "стисна зъби", за да играе в Европа


Ексклузивно в SL: Звездата на ЦСКА "стисна зъби", за да играе в Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4074 0

Голмайстор №1 на ЦСКА през миналия сезон Дюкенс Назон осъществи своеобразно геройство преди реванша на "червените" срещу Сепси в Лига на конференциите. Той е имал сериозен проблем преди срещата, но въпреки това стисна зъби, за да играе като титуляр в мача на румънска земя. 

Какво е състоянието на Назон? 

При пристигането в Румъния Назон е споделил на лекаря, че изпитвал болка, а самият щаб не можел да определи от какво е. Предложили да правят изследвания на румънска територия, но е имало притеснение, че съперникът може да разбере за евентуалните проблеми, научи Sportlive.bg

Независимо, че здравословно Назон не е на 100%, важността на двубоя е изиграла повече роля от физическото му състояние и той е сред избраните 11 титуляри в първия двубой на Нестор ел Маестро при завръщането му в ЦСКА. Пълният титулярен състав на "Червените" и развой на Сепси - ЦСКА следете в Sportlive.bg 

Нападателят взе участие в първия двубой в София, като бе заменен в 65-ата минута от двубоя. Това бе и първият мач за сезона с "червените". Името на Назон бе широко спрягано за трансфер в медиите, но към този момент няма изгледи той да бъде продаден. Доскорошният наставник на тима Саша Илич дори се бе обявил против продажбата му.

Друг играч, който също бе под въпрос, е новият капитан Мено Кох. Той обаче взе участие в последното занимание на "червените" преди двубоя, като дори акцентира върху индивидуалната подготовка и играта с глава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички