Автографи, талисман и невиждани проверки: Атмосферата преди Сепси - ЦСКА (ВИДЕО)


Автографи, талисман и невиждани проверки: Атмосферата преди Сепси - ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Официална Фейсбук страница на ЦСКА

1001 0

Всичко на градския стадион в Сфънту Георге е готово да посрещне реванша между ЦСКА и Сепси. Двата тима излизат един срещу друг във втория мач помежду си от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите

Срещата е с начален час 20:00 ч. "Армейците" гостуват в Румъния с пасив от 2 попадения след първата среща в София. Още часове преди първия съдийски сигнал около съоръжението замириса на футбол.

Хиляди фенове се насочиха към трибуните, които ще бъдат пълни до краен предел. Около 18:00 часа "червените" пристигнаха на стадиона, за да се подготвят за тежката битка.

Дюкенс Назон бе забелязан да раздава автографи на привържениците, преди да се насочи към терена. С 31-кратните шампиони на България отпътува и наскоро подареното от генерал Явор Матеев знаме.

Video edited on Kapwing

Изключително сериозни мерки за сигурност пък предприеха властите на реда. Журналисти и фенове са щателно проверявани преди да бъдат допуснати на съоръжението. Обстойно биват преглеждани раници и дрехи за опасни предмети. 

Иначе настроението сред възпитаниците на Нестор Ел Маестро е на лице. "Армейците" загряват с усмивки на лица, въпреки сериозния пасив, който трябва да наваксват.

Екслкузивно в Sportlive.bg: Звезда на ЦСКА избра да играе, въпреки здравето си!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички