Без прошка: Кох и Евтимов отидоха да говорят с феновете на ЦСКА, замеряха ги с бутилки (ВИДЕО)


Без прошка: Кох и Евтимов отидоха да говорят с феновете на ЦСКА, замеряха ги с бутилки (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

19961 0

ЦСКА изнесе изключително разочароваща продукция в двата двубоя срещу Сепси. "Армейците" сякаш изиграха още по-слаб мач-реванш от втория квалификационен кръг в Румъния, като в крайна сметка бяха разгромени с 0:4 (общ резултат 0:6).

Почти всички от футболистите, играещи в черно в този двубой, бяха далеч от необходимото ниво. Пропътувалите привърженици на ЦСКА, за да наблюдават любимия си отбор в северната ни съседка, бяха изключително разочаровани.

Те подкрепяха тима и пееха песни в подкрепа дори и при негативен резултат, но когато се стигна до погром, гласовете им стихнаха. Разочарованието взе връх и това си пролича и след последния съдийски сигнал.

Феновете на ЦСКА замерят с бутилки Кох и Евтимов

Тогава отборът на Нестор Ел Маестро отиде да поздрави запалянковците, но те ги освиркваха и обиждаха. Капитанът Мено Кох, както и резервният български страж на тима Димитър Евтимов, се приближиха най-много до разярените фенове.

Към тях полетяха бутилки, а малко след това целият тим се насочи обратно през целия терен, за да се прибере в съблекалнята. Можете да видите случилото се чрез кадрите по-долу в материала. Вижте и повече за евроунижението на ЦСКА и как бе разгромен от Сепси (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички