Бруно Акрапович коментира Любо Пенев и посочи "тежка загуба" за ЦСКА


Бруно Акрапович коментира Любо Пенев и посочи "тежка загуба" за ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

20494 0

Бившият старши треньор на ЦСКА Бруно Акрапович коментира случващото се при "армейците". Той отбеляза колко важен играч за отбора е бил полузащитникът Тиаго и определя продажбата му като "тежка загуба". Акрапович призна и че вече е получил медал за спечелената Купа на България и сподели мнението си за отбора при Любо Пенев.

"Промени ли Любо Пенев нещо в ЦСКА след мен? Със сигурност. Той си има своите виждания. ЦСКА има по-лесен противник от Локо Пловдив в Европа и задължително трябва да продължи. Не мисля, че ще имат проблеми. Сега е по-лесно да се влезе в групите. Със сигурност Лигата на конференциите е по-слаб турнир от Лига Европа. Шансът е тук, всичко зависи от ЦСКА. Медалите за Купата на България пристигнаха - и за мен, и за помощника ми Бранко Окич. Благодаря на ЦСКА за доброто отношение. Искам да поддържам нормални контакти с бившите си отбори. Нямам никакъв проблем с хората.

Липсата на Занев и Тиаго? Занев е голяма личност не само за ЦСКА, но и за българския футбол. Той винаги можеше да помогне и в отбора трябва да има такива играчи като него и Тиаго, които да помагат на по-младите, на новите. ЦСКА трябва да намери сега нови лидери. Затова какъв играч е Тиаго ще кажа, че в нито един мач нямаше под 12 пробягани километра. Имах данните пред себе си след всеки двубой. Много качествен играч, който дава сила на отбора. Това е тежка загуба за ЦСКА. Пожелавам успех на ЦСКА на всички фронтове" - говори Акрапович пред "Тема спорт".

По всяка вероятност ще бъде продаден и друг ключов футболист, като от ЦСКА вече направиха компромис, за да се разделят с Валентин Антов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички