Късмет за ЦСКА след издънка на унгарци в Лигата на конференциите


Късмет за ЦСКА след издънка на унгарци в Лигата на конференциите
Снимка: Lap.bg

9182 0

Носителят на Купата на България ЦСКА съвсем скоро ще започне новия сезон 2021/22. Той ще стартира с двубой за Суперкупата на страната срещу шампиона Лудогорец. Малко след това започват битките и в Лигата на конференциите, и в Първа лига.

Дни по-рано, "армейците" извадиха късмет в Европа, след като унгарският МОЛ Фехервар отпадна от арменския Арарат Ереван. Така "червените" ще бъдат поставени и в третия квалификационен кръг на новосформирания трети по сила европейски клубен турнир, отбелязва dsport.

Разбира се, футболистите на Любослав Пенев първо ще трябва да се справят във втория квалификационен кръг срещу Лиепая от Латвия. Прогнозите бяха, че след това "армейците" нямаше да са поставени. 

А при това стечение на обстоятелствата, съперниците им щяха да са отбори като Базел, ЛАСК Линц, Андерлехт, Виктория Пилзен, ПАОК, АЕК Атина, Партизан, БАТЕ Борисов и Аустрия Виена.

За сравнение, като поставени, потенциалните съперници за ЦСКА са: Сочи, Дюделанж, Дъ Ню Сейнтс, Рубин Казан, Спартак Търнава, Олимпия Любляна, Хибърниън, ФК Сараево, Сиваспор, Трабзонспор, Университатя Крайова, Вадуц, Домжале, Войводина Нови Сад, Чукарички Белград, Словачко, АЕЛ Лимасол и други.

Колкото до дербито с Лудогорец, ето кой ще ръководи финала за Суперкупата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички