Кога играят Лудогорец, ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Арда в Европа?


Кога играят Лудогорец, ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Арда в Европа?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4910 0

Българският шампион Лудогорец вече се справи с първия си съперник в квалификациите за Шампионска лига, като отстрани Шахтьор Солигорск. За "орлите" предстои двубой от втория квалификационен кръг срещу словенския Мура, който ще се състои в сряда, 21 юли, от 21:00 часа българско време.

Срещата е поверена на германския рефер Харм Осмерс, а Доминик Шаал и Роберт Кемптер ще са негови помощници. 36-годишният съдия е част от немския елит от 2016 година насам, когато дебютира. Интересно е, че има диплома по бизнес администрация и работи като инвестиционен консултант в Хановер.

ЦСКА пък ще се изправи срещу Лиепая (Латвия) в четвъртък, 22 юли, от 20:00 часа на "Българска армия". Двубоят ще бъде ръководен от англичанина Питър Банкс, който ще бъде подпомаган от Нийл Дейвис и Джеймс Майнуоринг (Робърт Джоунс ще е четвърти арбитър).

Локомотив (Пловдив) пък посреща Словачко на стадиона "Локомотив" в същия ден и от същия час. Последният български евроучастник Арда ще се изправи срещу Апоел Беер Шева отново в четвъртък, но от 21:00 часа.

А преди всички тези мачове Лудогорец и ЦСКА се изправят във финала за Суперкупата на България, където има много важна промяна в регламента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички